Advies in sportsponsoring

Kies voor een doeltreffende sponsoring inzake doelgroep en resultaten en laat uw bedrijf genieten van een ongehoopt publiek.

Bedrijfsevenementen all in package

Feestelijke sportmanifestaties, fascinerende culturele evenementen of concerten en shows: evenementenbureau Verhulst Events & Partners biedt u een uitgebreide catalogus vol exclusieve bedrijfsevenementen in België en het buitenland. De organisatie van deze kant-en-klare bedrijfsevenementen zijn perfect voorbereid, zodat u samen met uw klanten en zakenrelaties slechts één ding hoeft te doen: genieten van de luxueuze VIP-behandeling… Blader snel door onze all in bedrijfsevenementen!

Organisatie van bedrijfsevenementen – evenementenbureau

Bent u op zoek naar een kwalitatief evenementenbureau voor de organisatie van uw bedrijfsevenementen? Dan bent u bij Verhulst Events and Partners aan het juiste adres! Evenementenbureau Verhulst Events & Partners kan immers bogen op meer dan 60 jaar ervaring met de organisatie van luxueuze en originele bedrijfsevenementen op maat in België en het buitenland. Kijk snel verder en ontdek welke evenementen Verhulst Events & Partners voor uw bedrijf kan organiseren!

Beleef de 2018 FIFA World Cup Russia™ kwalificatie in het kloppende hart van de uiterst exclusieve Diabolix Business Club

Bent u op zoek naar het ideale evenement om een sterkere en meer diepgaande relatie op te bouwen met uw klanten of zakenrelaties? Verhulst Events and Partners biedt u het ultieme bindmiddel: voetbal! Breng de avond op gang met een heerlijk aperitief en een prestigieus diner in de exclusieve Diabolix Business Club…

… Om vervolgens als een echte VIP overgebracht te worden naar het stadion voor het hoogtepunt van de avond: een wedstrijd met onze nationale helden, de Rode Duivels! U sluit de match opnieuw af in de VIP-ruimte van de Diabolix Business Club met enkele drankjes en een onvergetelijke herinnering aan een public relations-evenement van topniveau!

Opgepast, het aantal plaatsen is gelimiteerd, reserveer zonder te wachten de volgende match!

Plaats uzelf in de kijker
met Tom Boon.

Sponsor de steraanvaller van ons nationaal hockeyteam en plaats uw bedrijf in de schijnwerpers van de media en sportwereld.

Zit u met een vraag?

Aarzel niet ons professioneel team te contacteren, we helpen u graag verder!

Tél. : + 32 2 880 71 53 

Stuur ons berichten

Zij die het beste over ons werk vertellen zijn jullie

Patricia D’Espeels

Mon moment à moi étais le Concerto Opale de R. Galliano. Quelle virtuosité et passion ! Des émotions fortes qui m’on fait pleurer. Merci !

Patricia D’EspeelsJean Novel
Isa Duquesne

Je me demande même si c’est permis de prendre autant de plaisir en une seule journée ! Merci à tous !

Isa DuquesnePhilippe Starck
Fabian Robert

Casadesus remarquable et une superbe ester yoo, abdel rahma el bacha exceptionnel,un sébastien parotte tout en finesse j’ai adoré

Fabian RobertComédienneCécile De France
Stéphanie Drozdz

Très bon moment hier soir lors de votre représentation, merci à tous pour ce magnifique spectacle :))

Stéphanie DrozdzElle Décoration