BRUSSELS FLIGHT SIMULATORS

WILT U … EEN OPWINDENDE ERVARING MET UW TEAM OF UW BEDRIJFSRELATIES DELEN?

Maak je riemen vast en ga aan boord met Brussels Flight Simulators, het eerste centrum dat zich toelegt op vluchtsimulatie, gevestigd in de buurt van Brussel en luchthaven Zaventem!

BOEING 737: Paniek aan boord !

De piloten werden met voedsel vergiftigd en liggen in de coma ! U moet de 180 passagiers redden door controle te nemen over de Boeing 737. Uw missie ? Het vliegtuig veilig op de dichts bijzijnde luchthaven laten landen.

CESSNA 172: Hier is observatie het geheim van het succes !

De crew van 2 piloten moet haar weg terugvinden in de mooie regio van Chambery, in Frankrijk. De crew krijgt een map om de dichts bijzijnde luchthaven te kunnen vinden. Maar de bestemmingen zijn talloos, de timing is kort, de benzine daalt en het weer is slecht !

LIGHT SIM: Klaar voor de wedstrijd ?

Elke piloot bestuurt een « Light Sim Station » geconfigureerd als een Cessna, Piper, DA40 of een ander soort licht vliegtuig. Uw missie bestaat eruit deel te nemen aan een wedstrijd in bergachtige dalen (Alpen, Himalaya, Rockies…). Indrukwekkend maar ook gevaarlijk !

FLIGHT PLAN: u komt de tijd van reflectie !

Deze interessante en meer didactische missie daagt de deelnemers uit een aantal ideale routes en bestemmingen te vinden vanaf (bijvoorbeeld) Brussel, om een vliegtuig met 200 passagiers naar warmere oorden te leiden, en dit door zo weinig mogelijk brandstof te verbruiken.

Heeft u een vraag? Wilt u gratis een gepersonaliseerde offerte ontvangen?

Aarzel niet om ons te contacteren,we helpen u graag verder! Tel. : + 32 2 880 71 53