Het Smurfen avontuur

Vanaf de lente van 2018 zullen de schepseltjes, door de rijke verbeelding van Peyo geschapen, hun dorp 6 maanden lang te Brussel vestigen.

Een uitzonderlijke gebeurtenis, die u gedurende een uur een twaalftal unieke ervaringen zal laten beleven. Een ludiek en educatief parcours dat u volledig onderdompelt in tactiele, auditieve, interactieve en van toegevoegde werkelijkheid voorziene activiteiten. Een onvergetelijke ervaring voor heel het gezin, waarbij ook de waarden van de Smurfen ruim aan bod komen: vriendschap, verdraagzaamheid, solidariteit en respect voor de anderen en voor de natuur. De jongste deelnemers kunnen er eindelijk hun droom verwezenlijken: een echt Smurfenavontuur beleven als Smurf en op Smurfenformaat.

Een avontuur om onder geen enkel beding te missen!

Tijdens heel de duur van het evenement worden u verscheidene formules aangeboden, waardoor u uw klanten, prospecten en medewerkers de Smurfen Experience kunt leren kennen.

1 Family corporate packs

Dankzij deze soepele formule kunt u de Smurfen Experience bezoeken volgens een uurrooster
naar keuze en tegelijk een reeks premiumvoordelen genieten.

2 Privé-evenement tijdens de dag

Wilt u de Smurfen Experience laten ontdekken tijdens de openingsuren voor het grote publiek en tegelijk gebruikmaken van een private ontvangstruimte? Kies dan voor deze formule, die soepelheid combineert met een geïndividualiseerd onthaal.

3 Privébezoek tijdens nocturne

Deze volledig private formule biedt u de mogelijkheid om uw genodigden te ontvangen in alle ruimten, die met de kleuren van uw bedrijf worden versierd, en om de Smurfen Experience op de meest exclusieve wijze te beleven.

Heeft u een vraag? Wilt u gratis een gepersonaliseerde offerte ontvangen?

Aarzel niet om ons te contacteren,we helpen u graag verder! Tel. : + 32 2 880 71 53