Internationale Muziekwedstrijd Koningin Elisabeth 2017

Een exclusief bedrijfsevent tijdens de Internationale Koningin Elisabethwedstrijd voor cello 2017

U houdt van klassieke muziek? U wilt uw klanten en zakenrelaties uitnodigen voor een uitzonderlijk evenement met internationale allure? Beleef samen met hen de Internationale Koningin Elisabethwedstrijd voor piano 2017 en ontdek de talenten van morgen!

Ontdek onze verschillende All-In formules voor dit prestigieus event

 De Internationale Muziekwedstrijd Koningin Elisabeth is een prestigieus muzikaal evenement, gevolgd door een breed en vooral gepassioneerd publiek en talrijke media. Het is tevens één van de weinige Belgische evenementen die een nationaal karakter weten te verheffen op internationaal niveau.

We kunnen vandaag prat gaan op een internationale uitstraling en reputatie die tot ver buiten de Belgische grenzen reiken: de kandidaten komen uit de vier windstreken en de oud-laureaten – zoals Leonid Kogan, Frank Braley, Vladimir Ashkenazy, Gidon Kremer, Vadim Repin, Marie-Nicole Lemieux, Baiba Skride, Anna Vinnitskaya, Sergey Khachatryan, Ray Chen en Lorenzo Gatto … behoren tot de meest gereputeerde musici ter wereld.

 De Koningin Elisabethwedstrijd wordt vanaf dit jaar in cycli van vier jaar georganiseerd, met afwisselend sessies voor piano, cello, zang en viool.In 2017 begint de Koningin Elisabethwedstrijd met zijn nieuwe challenge : de cello

Eventkalender

In 2017 worden er, voor de cellowedstrijd, 8 concerten gegeven in het Paleis voor Schone Kunsten van Brussel :

Van maandag 29 mei tot zaterdag 3 juni, iedere avond om 20u in het Paleis voor Schone Kunsten van Brussel, treden twee finalisten op, samen met het Brussels Philharmonic, onder de leiding van Stephane Denève. Ze spelen elk een onuitgegeven opgelegd werk en een concerto naar keuze met orkestbegeleiding.

De rangschikking wordt op zaterdag 3 juni rond middernacht bekend gemaakt.

Dinsdag 13 en donderdag 15 juni, om 20u, vinden de concerten plaats met de laureaten.

De prijsuitreiking zal plaats vinden op dinsdag 6 juni om 16u in de Muziekkapel Koningin Elisabeth te Waterloo.

Heeft u een vraag? Wilt u gratis een gepersonaliseerde offerte ontvangen?

Aarzel niet om ons te contacteren,we helpen u graag verder! Tel. : + 32 2 880 71 53