AG Memorial Van Damme

Organiseer uw VIP bedrijfsevent tijdens de AG Memorial Van Damme 31/08/2018 en bezorg uw relaties een onvergetelijke ervaring!

logo-ag-inssurnace-memorial-van-damme

De reputatie van de AG Memorial Van Damme is gekend over de hele wereld! Als traditionele finale van de IAAF Diamond League, de prestigieuze atletiekcompetitie, brengt deze meeting de grootste internationale atleten samen : grootse prestaties en rillingen gewaarborgd!

Beleef de Memorial als een VIP

Een aantrekkelijk programma, de elite van de internationale atletiek, een kokend stadion : de grote come back van de AG Memorial Van Damme te Brussel ! Deze meeting, beschouwd als één van de mooiste ter wereld, sluit het seizoen af van elke grote atletiekdiscipline. Dit is eveneens de gelegenheid om te ontdekken welke atleet de diamanten trofee zal binnenrijven en zo koning wordt in zijn/haar discipline.

Nafi Thiam, de broers Borlée, Ismaël Debjani, Philip Milanov op de piste.

Uiteraard is de 100 meter sprint dé proef waar iedereen naar uitkijkt.

De amateurs van alle disciplines zullen kunnen genieten van de grootste internationale atleten, maar ook onze Belgische parels. Dé gelegenheid om de broers Borlée, Ismaël Debjani, Philip Milanov, en natuurlijk… Nafi Thiam aan het werk te zien. Nationale trots, huidig olympisch kampioene en 3de beste prestatie in de geschiedenis ; onze Belgische laat in haar eentje een vol stadion uit het dak gaan. Haar prestaties beleven is de waarborg voor een onvergetelijke avond voor u en uw gasten.

Laat uw genodigden het passionele universum van de atletiek ontdekken, dankzij de VIP organisatie van Verhulst Events & Partners !

U heeft het begrepen : geen beter event dan de AG Memorial Van Damme voor een fantastische avond. Dankzij onze VIP formule, heeft u een uitstekend zicht op de atletiekveld en de atleten, een geheel van prestigieuze diensten, alsook een exclusieve gastronomie. Dit is zonder twijfel het ideale evenement om nieuwe relaties op te bouwen of bestaande relaties nieuw leven in te blazen.

MEMORIAL VILLAGE

De Memorial Village is de gedroomde ontmoetingsplaats voor corporate relatiemarketing van hoog niveau waar u uw gasten kan ontvangen zowel vóór als ná de meeting. Vanaf 80 personen bieden we ook privé-loges aan.

FORMULE VOOR DE MEETING

17u00Onthaal en drink
in de Memorial Village
17u30Prestige Dinner
of Walking Dinner
18u45Vertrek naar het stadion voor de AG Memorial Van Damme
22u30Einde AG Memorial Van Damme .Vervolg van de avond in Prestige Dinner of Walking Dinner formule
24u00Einde van de avond

FORMULE NA DE MEETING

18u00Onthaal en drink in de Village
18u45Vertrek naar het stadion voor de AG Memorial Van Damme
22u30Einde AG Memorial Van Damme .Vervolg van de avond in Prestige Dinner of Walking Dinner formule
24u00Einde van de avond

MEMORIAL CLUB

In de ‘Memorial Club’ kan u in een relaxte sfeer genieten van originele en verrassende ‘Street Food’. Al voor het begin van de meeting bieden we een gevarieerde keuze aan van de meest verscheiden specialiteiten. Na de meeting serveren we het dessert. De open bar en swingende beats zorgen voor een geslaagde afsluiting van een perfecte vipavond.

17U30Onthaal en aperitief in de Memorial Club,
gevolgd door street food
18u45Vertrek naar het stadion om de meeting bij te wonen
22u30Einde AG Insurance Memorial Van Damme Vervolg van de avond: Walking Buffet
24u00Einde van de avond

Optie!

Het tribuneticket dat gereserveerd is in elk arrangement kan, op aanvraag en in functie van de beschikbaarheid, volgens uw specifieke wensen aangepast worden

Heeft u een vraag? Wilt u gratis een gepersonaliseerde offerte ontvangen?

Aarzel niet om ons te contacteren,we helpen u graag verder! Tel. : + 32 2 880 71 53