Museum Magritte

Museum Magritte: Een surrealistische nocturne

Meer dan veertig jaar na zijn dood krijgt René Magritte, dé figuur van het Belgisch surrealisme-, eindelijk een museum dat zijn naam waardig is. Op een oppervlakte van 2500m² stelt het gloednieuwe -Magritte Museum ’s werelds grootste collectie werken van de kunstenaar tentoon. Kom deze surrealistische schat samen met uw gasten ontdekken in de -luxueuze VIP-omkadering van Verhulst Events and Partners!-

Ontdek onze ‘sleutel op de deur’-formules

Naar het voorbeeld van het Van Gogh Museum te Amsterdam wordt het gloednieuwe -Magritte Museum- te Brussel ‘s werelds belangrijkste centrum voor de studie van René Magritte. Ruim 200 werken hebben er hun definitieve plaats verworven, gaande van olieverfschilderijen over beelden en tekeningen tot beschilderde voorwerpen, maar ook reclameaffiches, partituren, oude foto’s en films gemaakt door de meester zelf.

Verhulst Events and Partners schenkt u en uw gasten de unieke kans deze te ontdekken tijdens exclusieve nocturnes. Na een welkomstdrankje worden uw gasten verwend met een professionele rondleiding doorheen de surrealistische wereld van Magritte, gevolgd door een Walking dinner.

VIP-programma: nocturne

19uOnthaal en drink
19u30 – 20uStart van de rondleiding
20u30 – 23uWalking Dinner

Heeft u een vraag? Wilt u gratis een gepersonaliseerde offerte ontvangen?

Aarzel niet om ons te contacteren,we helpen u graag verder! Tel. : + 32 2 880 71 53

Heeft u een vraag? Wilt u gratis een gepersonaliseerde offerte ontvangen?

Aarzel niet om ons te contacteren,we helpen u graag verder! Tel. : + 32 2 880 71 53