Professionele organisatie van bedrijfsceremonies

U overweegt om prijzen of award’s binnen uw bedrijf uit te reiken ? Goed idee, dit soort van ceremonies trekt vaak professionele aandacht aan vanuit de sector en soms zelfs van buiten af. Daarom is het natuurlijk van belang dat de ceremonie professioneel en aantrekkelijk is. Maar hoe organiseer ik ze een evenement?

Verhulst Events and Partners: de expert in ceremonies

Het antwoord is eenvoudig: zorg ervoor dat u een partner onder de arm neemt die u vertrouwt. Een partner die decennialange ervaring heeft met de organisatie van bedrijfsceremonies, maar die ook goede papieren kan voorleggen en waarbij u zich ondersteund voelt.

Zo’n partner is Verhulst Events and Partners. Als evenementbureau heeft Verhulst Events and Partners immers al succesvolle ceremonies en prijsuitreikingen georganiseerd voor klanten als Carglass of nog de BLRW (shopping awards). 

Wilt u de succesvolle ceremonies van Verhulst Events and Partners graag van naderbij bekijken of wenst u geheel vrijblijvend bijkomende informatie? Aarzel dan niet langer en contacteer ons!

Bovendien verzekert Verhulst Events and Partners niet alleen de vlekkeloze en luxueuze organisatie van de ceremonie of prijsuitreiking zelf, maar verzorgt het ook:

  • het uitkiezen van een geschikte locatie
  • de luxueuze aankleding van deze locatie
  • het ontwerp, de productie en de verzending van uw uitnodigingen
  • de ontvangst van uw gasten
  • de luxueuze receptie en eventuele bijkomende catering
  • en zo veel meer!

100 jaar Nationale Suisse in stijl

Verhulst Events and Partners vierde de 100ste verjaardag van verzekeraar Nationale Suisse in de prestigieuze Narthex-zaal, de mooiste zaal van de Brusselse Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis, en misschien zelfs van het land…