Een geslaagd personeelsfeest organiseert u met Verhulst Events and Partners

Wilt u een personeelsfeest waar uw personeel nog lang over zal napraten, dan hebt u veel meer nodig dan een geschikte locatie en de juiste hapjes. Uw personeel moet zich uniek voelen, en daarom kiest u best voor een uniek bedrijfsfeest, georganiseerd door een ervaren evenementenbureau met een unieke reputatie wat betreft de organisatie van personeelsfeesten.

Originele VIP personeelsfeesten

Evenementenbureau Verhulst Events and Partners organiseert niet zomaar bedrijfsevents: we openen deuren die anders gesloten zouden blijven en ontvangen uw personeel vervolgens op luxueuze wijze. Uw personeel voelt zich met andere woorden een echte VIP gedurende het hele bedrijfsfeest !

Verhulst Events and Partners organiseerde in het verleden al personeelsfeesten op originele locaties zoals de Beurs, kerken of weiden en is voortdurend op zoek naar nieuwe formules en unieke thema’s. Wilt u weten wat we momenteel allemaal voor u in petto hebben? Aarzel dan niet langer en contacteer ons!

Evenementenbureau Verhulst Events and Partners heeft ervaring met de organisatie van de meest uiteenlopende bedrijfsfeesten:

  • Personeelsfeest
  • Bedrijfsevents
  • Organisatie van thema-avonden
  • Teambuilding
  • Jubileum
  • Incentive

Bedrijfsfeest in het circus

Wat zou u denken van een bedrijfsfeest met acrobaten, jongleurs en zelfs een heuse berentemmer? Dat is wat Verhulst Events and Partners ontwierp voor een belangrijk farmaceutisch bedrijf, met een groot succesverhaal tot gevolg!

Meer dan 25.000 ballonnen

Verhulst Events and Partners stak het jaarlijkse bedrijfsfeest van een voorname speler uit de banksector in een meer dan luxueus jasje, met als grote apotheose de oplating van meer dan 25.000 ballonnen!