Verbeter uw team spirit met een teambuilding van Verhulst Events and Partners!

Het is intussen algemeen geweten én bewezen: teambuilding kan de productiviteit van uw bedrijf gevoelig verhogen! Een teambuilding zorgt er immers voor dat uw team beter gaat samenwerken, maar ook dat ze met meer plezier voor uw bedrijf gaat werken. Want dat bedrijf heeft hen net een ervaring geschonken die ze nooit meer zullen vergeten…

Organisatie teambuildings

Evenementenbureau Verhulst Events and Partners verzekert u van een vlekkeloze organisatie van uw teambuilding. Verhulst Events and Partners heeft immers personeel dat hier specifiek voor is opgeleid en biedt u teambuildings in de Ardennen of waar u maar wil. U kunt bij ons klassieke teambuildings organiseren zoals bosritten per mountainbike en quad, maar u kunt zich ook aan originelere teambuildings wagen zoals initiaties in de speleologie of parapente.

Wat u ook in gedachten heeft, praat er eerst over met onze teambuilding experts, zij kunnen u ongetwijfeld verder helpen!

Verhulst Events and Partners verzorgt uw incentive tot in de puntjes:

  • Bedenken van originele concepten
  • Zoeken naar de juiste locatie
  • Verzenden van originele uitnodigingen
  • Volledige organisatie ter plaatse
  • Luxueuze omkadering
  • Leuke reportage ter herinnering

Een bruisende teambuilding voor Schweppes

Een adrenalinerijke tocht met de quad, een initiatie in de speleologie… Verhulst Events and Partners organiseerde een avontuurlijke teambuilding voor Schweppes met als resultaat een team spirit die bruist als nooit tevoren!

Interbuild doorklieft de golven van Lorient

Interbuild bouwt grootse dingen op het vasteland. Voor deze incentive haalde Verhulst Events and Partners hen de grond van onder de voeten tijdens een onvergetelijke driedaagse zeilinitiatie in het Bretoense Lorient.