Sport sponsoring

Marketingadvies en sport sponsoring

Partnership in alle openheid

Het aanbod en de druk zijn van die aard dat alleen al de ervaring van onze afdeling Sport Media van kapitaal belang is om u de juiste aanbevelingen te doen in functie van uw doelstellingen, doelgroepen en budget.

Shirts of reclamepanelen, public relations manifestaties tijdens de matchen of uw merknaam in publiciteits- en informatiecampagnes – Sport Media ondersteunt haar adviezen met statistieken en studies.

Deze aanpak past in de open sfeer van samenwerking: de definitieve contracten worden rechtstreeks tussen u en de club of de organisatie ondertekend en wij ontvangen de klassieke fee van een reclameagentschap, waardoor u eveneens kan genieten van onze dienstverlening, relaties en ervaring (aangepaste service, publieksstatistieken, enz.). Met Sport Media kan het niet verkeerd gaan…

Passies aanzwengelen, met een duizelingwekkend publiek!

Als leider in deze branche kennen we alle terreinen en onze ervaring is uw belangrijkste troef om op te vallen.
Voetbal, atletiek, tennis, paardensport, autosport, golf, enz.: ons netwerk van borden, onze afspraken met de clubs en de sportorganisaties, en vooral onze ervaring zijn een garantie voor al uw plannen.

Achter de schermen van de televisie…

commercialiseert de uitzendrechten voor televisie van de Europacupmatchen van de Belgische en Luxemburgse clubs.
Anderzijds hebben we overeenkomsten met grote verdelers van rechten zodat wij aan de netten de uitzendrechten kunnen aanbieden van de belangrijkste Europacup-wedstrijden en de officiële en vriendschappelijke interlands van de Belgische nationale voetbalploeg.

Word sponsor van de Koninklijke Belgische Hockey Bond

Het Belgische hockey heeft de wind in de zeilen ! Naast de uitzonderlijke resulaten van onze Red Lions – 3de op de wereldrangschikking, zilveren medialles op de O.S. van Rio en vice-Europees-kampioen in 2017- en van onze Red Panters – 13de oip de wereldrangschikking en vice-Europees-kampioen in 2017, is het hockey eerst en vooral gebaseerd op de Fair-Play-waarden, het Respect en de Ethiek. Wenst u uw merk te verbinden aan zulke waarden, en de leden van de Hockey Bond alsook de nationale ploegen te laten genieten van uw expertise om zo een echt partnership te sluiten ? –> sponsor dan de KBHB !

Sponsor Tom Boon

Hockey-sterspeler Tom Boon staat steeds vaker in de schijnwerpers, en daar kan uw bedrijf als sponsor mee van genieten!

Mis deze kans niet

Word sponsor van Vincent Vanasch

Cliquer ici pour ajouter votre propre texte

Word sponsor van Vincent Vanasch

Word sponsor van de Royal Léopold Club

Eén van de meest prestigieuze sportclubs van het land is op zoek naar een nieuwe sponsor. Wordt uw bedrijf de gelukkige?

Word sponsor van de Royal Léopold Club

Word sponsor van Volley Vlaanderen

Cliquer ici pour ajouter votre propre texte

Mis deze kans niet

Word sponsor van Tom Boon Hockey Camps

De Tom Boon Hockey Camps groeperen verschillende hockey kampen gegeven door trainers van hoog niveau, en met kwaliteitsmateriaal, voor spelers van alle leeftijden.
Van de initiatieweek voor de allerkleinsten tot het verblijf in Barcelona voor de oudsten, via de internaatstage in tenten, de Tom Boon Hockey Camps streven naar de beste hockeyprestaties : een unieke ervaring zowel, op menselijk als op sportief vlak.